op zoek naar een nieuwe boekhouder?

Overstappen

Waarom overstappen naar een andere boekhouder?

Als ondernemer wilt u te allen tijde kunnen rekenen op uw boekhouder of accountant. Toch kunnen zich situaties voordoen dat je het vertrouwen in uw boekhouder of accountant kwijtraakt. Toch stapt u ook niet direct over naar een andere aanbieder. Misschien doet een bepaald persoon of betrouwbaar bedrijf al jarenlang uw boekhouding en denkt u niet direct aan overstappen. In sommige situaties is het echter beter een nieuwe boekhouder te kiezen. Wanneer en waarom is dat beter?

Redenen om over te stappen

Hoewel het niet altijd leuk is om over te stappen naar een andere accountant, kunnen er meerdere redenen zijn waarom het wel beter is om tot actie over te gaan. Misschien sluiten de diensten van uw huidige accountant niet meer aan op uw wensen of voelt u zich niet gehoord door uw boekhouder. Een andere reden kan zijn dat uw boekhouder met pensioen gaat of misschien niet het vermogen of de capaciteit heeft om met de tijd mee te gaan. Stuk voor stuk kunnen dit redenen zijn om over te stappen naar een andere accountant.

Waar let u op bij uw keuze voor een andere accountant?

Natuurlijk kiest u niet lukraak voor de eerste en beste boekhouder. U wilt niet alleen een boekhouder die u begrijpt, maar die ook een dienstenpakket heeft waar u het maximale uit kunt halen voor uw bedrijf. Let bijvoorbeeld op het softwarepakket waar uw nieuwe boekhouder gebruik van maakt, maar verdiep uzelf ook in wat u belangrijk vindt in een boekhouder. Bovendien is het goed om u te realiseren dat goedkoop vaak duurkoop betekent. Soms is het beter om eerst grondig onderzoek te doen, voordat u de overstap maakt naar een andere accountant.

Voordelen JWE Administratie & Advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige boekhouder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U profiteert direct van een aantal interessante voordelen:

  • Wij ontzorgen u optimaal op het gebied van de boekhouding en salarisadministratie
  • U kiest voor een eerlijke boekhouder met jarenlange ervaring
  • Financiële en fiscale expertise op elk vlak van uw bedrijf
  • Wij zijn er voor zowel de (startende) ZZP’er als de doorgewinterde MKB’er

Wilt u optimaal profiteren van onze voordelen? Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf. Kom in contact voor een afspraak, we komen graag bij u langs.

Een vaste prijs

Je boekhouding uitbesteden

onbepert vragen

Onbeperkt vragen stellen

24/7 beschikbaar

Altijd inzicht in uw financiële situatie

VRagen

kom in contact

Neem contact op om te zien wat we voor u kunnen doen. Een vraag, een vrijblijvend gesprek? Spreek direct met een van onze adviseurs