Op ons kunt u rekenen

Boekhouding

Blijf ondernemen en laat de boekhouding aan ons over

Als ondernemer staat u geregeld in de branding. U bent druk met de vele aspecten van het ondernemen. Uw administratie dreigt het kind van de rekening te worden. Daarom zoekt u een rots in de branding, die u helpt de orde in de dreigende chaos te bewaren.

Behalve uw financiële administratie nemen wij – zoals het een goede boekhouder betaamt – ook uw salarisadministratie en uw belastingzaken van u over. Wij adviseren en begeleiden u tevens in de ontwikkeling van uw bedrijf. Zowel de zzp’er, als de mkb’er zijn wij graag met onze deskundigheden van dienst.

Waarom JWE Administratie & Advies

Persoonlijk en Professioneel

Uw financiële administratie kunt u met een gerust hart uit handen geven aan JWE Administratie en Advies. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring en kennis, maar wij hebben ook oog voor uw wensen en behoeften. Wij geven u als ondernemer inzicht in uw bedrijfsvoering. Wij laten de cijfers voor u spreken. Zo helpen wij u te sturen.


Omdat wij voor de boekhouding gebruik maken van het pakket Exact Online, kunt u als ondernemer ook real time inzicht hebben in uw financiële positie. Daarbij werken wij met een vaste all in prijs per maand, met onbeperkt vragen stellen!

Een vaste prijs

Je boekhouding uitbesteden

onbeperKt vragen

Onbeperkt vragen stellen

24/7 beschikbaar

Altijd inzicht in uw financiële situatie

VRagen?

KOM IN CONTACT

Neem contact op om te zien wat we voor u kunnen doen. Een vraag, een vrijblijvend gesprek? Spreek direct met een van onze adviseurs