Een financiële expert nodig?

Consultancy

Financiële kennis in huis halen

Voor u als ondernemer wordt het steeds belangrijker om een ‘gesprekspartner’ te hebben. Een externe partner die advies kan geven op alle vlakken van het ondernemen, het ondernemerschap en iemand die nieuwe ideeën kritisch beoordeelt. Bij JWE Administratie & Advies houden we van eerlijke en open communicatie, met ons haalt u een nieuwe sparringspartner in huis

Sparringspartner

Open en eerlijke communicatie

Kritisch

Een kritische blik

Expert

Altijd op de hoogte

Financieel expert voor uw organisatie

Eerste aanspreekpunt voor vragen

Niet alleen voor startende ondernemingen kan begeleiding en advies een opstap punt betekenen. Juist ook die ondernemingen, die al langer bestaan kunnen baat hebben bij een objectief advies. We hebben jarenlange ervaring met financiële administratie en het bedrijfsleven, of u nu MKB’er, ZZP’er of nog moet beginnen met ondernemen, u kunt bij ons terecht.

We kunnen u helpen en begeleiden in het sturen van uw onderneming. We zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen en zijn u graag van dienst met:

  • de stroomlijning van financiële processen binnen uw onderneming
  • het verbeteren van managementinformatie
  • de opleiding van uw eigen financiële medewerker
  • het verbeteren van de prestaties binnen uw bedrijfsadministratie

Daarnaast zijn we er voor u en zullen we er samen alles aan doen om uw plannen te realiseren. Wij helpen bij een financieringsaanvraag als u wilt gaan investeren voor bijvoorbeeld nieuwbouw, nieuwe vestigingen of misschien zelfs een overname. Indien u dat op prijs stelt begeleiden we u naar de bank of private investeerders.

Bent u toe aan bedrijfsopvolging? Ook dan denken we met u mee. We rekenen alles voor u door en kijken of de plannen en wensen financieel haalbaar zijn.

Uw boekhouder

JWE Administratie & Advies kan uw hele boekhouding uit handen nemen. We verzorgen alle gangbare werkzaamheden. Controles, jaarrekeningen, Btw-aangiftes en loonadministratie. Heeft u juist tijdens een project ondersteuning nodig of wilt u kijken hoe u efficiënter uw administratie kan inrichten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is mogelijk om samen snel in te spelen in diverse onverwachte situaties:

  • Plotseling vertrek van medewerkers
  • Belasting problemen
  • Acute liquiditeitsproblemen
  • Andere onverwachte tegenvallers

Als uw financiële adviseur denken we graag met u en uw onderneming mee. Onze adviezen behelzen meer dan het plaatsen van getallen en cijfers op de juiste volgorde. De boekhoudkundige gegevens moeten uw bedrijf verder op weg helpen. We zullen regelmatig uw cijfers doornemen en de acties die daaraan verbonden zijn opvolgen. Uw onderneming krijgt op deze manier een efficiënte bedrijfsvoering en kunt u positief vooruit kijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Vragen?

Kom in contact

Neem contact op om te zien wat we voor u kunnen doen. Een vraag, een vrijblijvend gesprek? Spreek direct met een van onze adviseurs