Diensten

Wat we doen

Boekhouding

Uw boekhouding altijd op orde

Als ondernemer doet u waar u goed in bent, ondernemen.  Uw administratie is misschien niet hetgeen waar u energie van krijgt. U heeft passie voor uw vak en bent het allerliefst daarmee bezig. Geloof het of niet, wij hebben diezelfde passie voor de financiële kant van uw organisatie. Zoekt u accountant die de u financieel ondersteunt, neem dan contact op met onze adviseurs.

Behalve uw financiële administratie nemen wij – zoals het een goede boekhouder betaamt – ook uw salarisadministratie en uw belastingzaken van u over. Wij adviseren en begeleiden u tevens in de ontwikkeling van uw bedrijf. Met kantoren in Amsterdam, Arnhem en Brummen zijn we altijd dichtbij en bedienen we graag zowel de (startende) zzp’er, als de mkb’er.
U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:

Belastingadvies

Belastingen en aangiftes

Voor veel mensen – en zeker ook ondernemers – gaan belastingen om cijfers. Niet meer en niet minder. En in hoofdlijnen is dat natuurlijk ook zo. Echter, daar zijn wel mensen achter verscholen en precies daar komt JWE Administratie & Advies in beeld.
Wij zetten onze actuele kennis en ervaring en ons netwerk in om de cijfers vóór u te laten spreken. Wij behartigen uw belangen voor een zo gunstig mogelijk fiscaal klimaat. Dat wil zeggen: wij dragen zorg voor zo optimaal mogelijke belastingaangiften. U betaalt niet teveel belasting, als u van onze diensten gebruik maakt.

Consultancy

finance consultant

Heeft u hulp nodig om de financiële kant van uw organisatie op te zetten of zit u midden in een project en heeft u de hulp nodig van een finance consultant die met u meedenkt? Of denkt u erover om over te gaan op een geautomatiseerde facturen stroom? Onze adviseurs kunnen u hierbij van dienst zijn.

Vragen

Kom in contact

Neem contact op om te zien wat we voor u kunnen doen. Een vraag, een vrijblijvend gesprek? Spreek direct met een van onze adviseurs