Uw Aangiftes Volledig En Tijdig Ingediend​

Belastingadvies

Advies over btw, loonbelasting en een fiscaal optimale jaarrekening

Fiscale vraagstukken gaan in beginsel om cijfers en regels. Bij JWE Administratie & Advies kijken we verder. Wij beseffen dat het om de mensen achter de vraagstukken gaat. Bij elke belastingkwestie waar u privé of uw onderneming mee te maken heeft, kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Maar vooral op onze persoonlijke betrokkenheid. Vanuit deze persoonlijke relatie behartigen wij graag uw belangen en helpen u bij het contact met de fiscus.

Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming?

Belastingadvies

FISCALE WERKZAAMHEDEN

Uw administratie behoeft veel zorg. Of u als ondernemer nu de verantwoordelijkheid hebt voor uw bedrijf als ZZP-er of als directeur van een Naamloze Vennootschap of een andere bedrijfsvorm, uiteindelijk krijgt u te maken met de belastingdienst. U krijgt te maken met de fiscale regels en eisen en meestal met de daarbij behorende stress. Want u bent geen specialist in belastingzaken, u bent goed in het runnen van uw bedrijf. Daarom denken wij met u mee. Want wij zijn wel de specialist die alles weet van fiscaliteiten en wij kijken naar de zaken waar u zich niet mee bezig zou moeten houden. Zodat u bezig kunt zijn met waar uw talenten liggen.

ZAKELIJK EN PRIVÉ

Omdat onze kennis en vaardigheden verder gaan dan enkel de aangifte van de periodieke btw en de jaarrekening, kunt u met een gerust hart uw administratie aan ons voorleggen. Natuurlijk verzorgen wij voor u deze aangiften. Ook nemen wij de aangifte van de inkomstenbelasting en eventueel van de aangifte VPB op ons. Maar wij doen dat niet alleen door te kijken naar de cijfertjes. Wij bekijken het hele pakket van uw bedrijf en van uw persoonlijke situatie. Zodoende kunnen wij u op de beste manier adviseren over alles wat samenhangt met de financiële stromen binnen uw onderneming en wat dit voor gevolgen heeft voor uw privé situatie. Wij beperken ons niet tot de aangifte IB van ondernemers, maar wij kijken ook naar wat u privé moet verrekenen met de belastingdienst of wat dit betekent voor uw oudedagsvoorziening.

 

AANGIFTEN INKOMSTENBELASTING

De steeds terugkerende aangiftes zijn voor u als ondernemer enerzijds misschien een periodieke ergernis en obstakels, anderzijds is het tevens de spil waar alles om draait. Want uw hele administratie is erop gebaseerd dat u aan het einde van de maand, of het kwartaal en ook aan het einde van het jaar kunt zien waar u staat en hoeveel u moet verrekenen met de belastingdienst. Daarom is het van het grootste belang dat wij u kunnen adviseren omtrent de nieuwste regels en hoe u deze toe kunt passen binnen uw organisatie. Dit kan voor u als ondernemer net even dat verschil maken om uw strategie op punten bij te stellen. Een klein hiaat in uw kennis kan namelijk al grote gevolgen hebben voor het geheel. Daarom kijken wij op een professionele manier met u mee met alle kennis die wij in huis hebben zodat u zonder zorgen kunt doen waar u goed in bent. En dat is ondernemen.

 

VERANDERENDE FISCALE REGELS

 

Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken binnen uw bedrijf. Dat u niet geconfronteerd wordt met allerlei fiscale aangelegenheden waar u zich het hoofd over moet breken. En omdat wij goed op de hoogte blijven van de voortdurende veranderingen binnen het belastingstelsel, kunt u er van op aan dat u achteraf ook niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij ons zijn uw aangiftes in goede handen.

VRAGEN

KOM IN CONTACT

Neem contact op om te zien wat we voor u kunnen doen. Een vraag, een vrijblijvend gesprek? Spreek direct met een van onze adviseurs