Payrolling

Payrolling, bespaar tijd, energie en kosten

Bent u op zoek naar een boekhouder? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij JWE Administratie en Advies. Met kantoren in Amsterdam, Arnhem en Brummen zijn wij landelijk actief en altijd dichtbij. Wij houden uw administratie inzichtelijk op orde. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar aangiftes, de boekhouding en jaarrekeningen. Dit verzorgen wij voor een vaste maandprijs.

Payroll en salarisverwerker

Onze kantoren werken zowel als payroll en als salarisverwerker. Onze klantenkring is heel divers en bestaat zowel uit DGA’s als bedrijven  in het MKB segment. Als gerenommeerd bureau hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden werken wij dan ook met een vaste all-in maandprijs. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij staan dan ook voor helderheid. Iets dat onze klanten erg waarderen.

Besteed uw loonadministratie en de risico’s uit

U kunt ons administratie- en adviesbureau in Brummen, Arnhem en Amsterdam onder meer inschakelen voor payrolling. Hierbij besteedt u de loonadministratie en de risico’s uit aan ons. Als u ons inzet voor payrolling dan fungeren wij als juridisch werkgever. Dit houdt dus in dat wij ook de arbeidsrechtelijke risico’s dragen en de administratie verzorgen. Wat betreft administratieve handelingen kunt u onder meer denken aan het verzorgen van jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, loondoorbetalingen, salarisadministratie en ontslagprocedures.

Ontdek de vele voordelen van payrolling

Met payrolling bieden wij u de mogelijkheid om personeel in te schakelen zonder dat u hierbij risico loopt. Dankzij onze hulp kunt u er een flexibel personeelsbestand op na houden en houdt duidelijkheid over uw personeelskosten. Payrolling biedt u tal van voordelen. Zo:

  • Weet u van tevoren wat de personele kosten zullen zijn.
  • Betaalt u een vast tarief en betaalt u maandelijks slechts één factuur. Hierdoor heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten.
  • Ontvangt u geen facturen en aangiften meer van instanties.
  • Wordt uw financiële administratie beperkter en veel inzichtelijker. Hiermee kunt u direct een flinke kostenbesparing realiseren.

U blijft alles bepalen

Als u de payroll aan ons uitbesteedt dan blijft u wel zelf de belangrijkste kernzaken bepalen. U neemt nieuwe werknemers aan, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en bepaalt de hoogte van het salaris. U bepaalt dus de interne gang van zaken binnen uw bedrijf. Hierdoor verandert er niets op de werkvloer. Er ontstaat dus geen verwarring onder het personeel. Iets dat weer fijn is voor het verloop van het bedrijfsproces.