Accountancy


ABC: Administratie, Belastingen en Consultancy

Als ondernemer doet u waar u goed in bent, ondernemen.  Uw administratie is misschien niet hetgeen waar u energie van krijgt. U heeft passie voor uw vak en bent het allerliefst daarmee bezig. Geloof het of niet, wij hebben diezelfde passie voor de financiële kant van uw organisatie. Zoekt u accountant die de u financieel ondersteunt, neem dan contact op met onze adviseurs.

Behalve uw financiële administratie nemen wij – zoals het een goede boekhouder betaamt – ook uw salarisadministratie en uw belastingzaken van u over. Wij adviseren en begeleiden u tevens in de ontwikkeling van uw bedrijf. Met kantoren in Amsterdam, Arnhem en Brummen zijn we altijd dichtbij en bedienen we graag zowel de (startende) zzp’er, als de mkb’er.
U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:

  • Administratie / Boekhouding / Payrolling
  • Belastingen en belastingadvies
  • (Finance) Consultancy

Online boekhouding

Uw financiële administratie kunt u met een gerust hart uit handen geven aan JWE Administratie & Advies. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring en kennis, maar wij hebben ook oog voor uw wensen en behoeften. Wij geven wij u als ondernemer inzicht in uw bedrijfsvoering en laten de cijfers voor u spreken. Zo helpen wij u te sturen.
Omdat wij voor de boekhouding gebruik maken van het pakket Exact Online, kunt u als ondernemer desgewenst ook real time inzicht hebben in uw financiële positie. Om de mogelijkheden met u af te stemmen, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. In een persoonlijk gesprek zal blijken, dat er meer mogelijk is dan u wellicht denkt.

Belasting is meer dan cijfers

Voor veel mensen – en zeker ook ondernemers – gaan belastingen om cijfers. Niet meer en niet minder. En in hoofdlijnen is dat natuurlijk ook zo. Echter, daar zijn wel mensen achter verscholen en precies daar komt JWE Administratie & Advies in beeld.
Wij zetten onze actuele kennis en ervaring en ons netwerk in om de cijfers vóór u te laten spreken. Wij behartigen uw belangen voor een zo gunstig mogelijk fiscaal klimaat. Dat wil zeggen: wij dragen zorg voor zo optimaal mogelijke belastingaangiften. U betaalt niet teveel belasting, als u van onze diensten gebruik maakt.

Consultancy: ad interim en advies

Heeft u hulp nodig om de financiële kant van uw organisatie op te zetten of zit u midden in een project en heeft u de hulp nodig van een finance consultant die met u meedenkt? Of denkt u erover om over te gaan op een geautomatiseerde facturen stroom? Onze adviseurs kunnen u hierbij van dienst zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem contact op